Wellness


Wellness szolgáltatások

Érvényes: 2018. 01. 01-től visszavonásig

Wellness belépő (napi) külsős felnőtt vendégeink részére 2 000 Ft / fő
Wellness belépő (napi) külsős gyermek vendégeink részére 1 000 Ft / fő
Szolárium 500 Ft / 5 perc

Kozmetikai kezeléseink

                   

     BIO ARÓNIA MASSZÁZS  40perc   

Hatékony bevezető kezelés a Biola kezelések birodalmába. A tisztítást, peelingezést követően speciális arc- nyak- és  dekoltázsmasszázs következik, mely feltölti, hidratálja és tonizálja a bőrt.         A bioaktív hatóanyagok támogatják a bőr regenerálódását: az egészséges és fiatalos kisugárzást.     Tágult hajszáleres, érzékeny bőrű vendégeink számára is ajánljuk.

NATURISSIMO ILLATOS RÓZSA MASSZÁZS   35perc 

Valamennyi bőrtípusra alkalmazható illatos hidratáló kezelés. (Az aknés/pattanásos  bőrök kivételével.) A kezelés során alkalmazott rózsák, mint a kövirózsa, csipkerózsa,  pálmarózsa, damaszkuszi rózsa bőrtápláló, bőrpuhító, bioaktív anyagokat tartalmazó növények. A kezelés hatására a bőr felfrissül, üdévé válik.

NATURISSIMO CSIPKERÓZSA ARCTISZTÍTÓ KEZELÉS 

  90perc    

 

A kezelés középpontjában a kíméletes arctisztítás áll. A peelingezést, mélytisztítást követően a bőr természetes védekezőképességét támogatóan tonizálunk, majd masszázzsal kényeztetjük, ezután a nyugtatásra koncentrálunk.  A bioaktív hatóanyagokban gazdag kozmetikumoknak köszönhetően bőre ismét visszanyeri kiegyensúlyozott állapotát és egészséges kisugárzását.