Wellness


Wellness szolgáltatások

Érvényes: 2018. 01. 01-től visszavonásig

Wellness belépő (napi) külsős felnőtt vendégeink részére 3 000 Ft / fő
Wellness belépő (napi) külsős gyermek vendégeink részére 1 500 Ft / fő
Szolárium- 1 zseton 200 Ft / 2 perc

Masszázsaink

A klasszikus svédmasszázs fogásaival végzett terápiák

Célja a vérkeringés javítása, a kötött fájdalmas területek fellazítása. A kezelés lehet egy komplex 50 perces masszázs, de lehet egy speciális 30 perces hátmasszázs.

Gyógykúrák

A cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő 2300 méter mélyről feltörő 82 C-os vize jódos, alkálikloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely mozgásszervi, reumatikus betegségek és nőgyógyászati gyulladások utókezelésére is alkalmas. Bőrbetegségben szenvedőknek a kádfürdő kúrák javallottak, míg asztmatikus megbetegedésben szenvedő vendégeinknek a Bochniai gyógy-sóból kialakított sóbarlang kínál enyhülést légzőszervi panaszaikra. A gyógyvíz ivókúrára is sikeresen alkalmazható, akut és krónikus gyomor- és epebántalmaknál, valamint bronhitis esetén. A fürdőben teljes körűen felszerelt gyógyrészleg várja a vendégeket, szállodáink természetesen gondoskodnak az Önök kényelméről.

A fürdő, a gyógyulást keresők mellett a kikapcsolódást, strandolást szeretőknek is remek lehetőségeket kínál: hullámmedence, Európa első és leghosszabb 2 pályás ponyvacsúszdája, úszómedence, gyermekmedence, élménymedence csúszdákkal, hátdögönyözővel, "vizes várral", labirintusokkal, bástyákkal.