DSC_0149

Programok


DSC_4225

Szarvasi Arborétum és Mini Magyarország

A Szarvasi Arborétumban 82 hektár területen 5 gyűjteményben mintegy 1600 fa- és cserjefaj található. A legidősebb gyüjtemény a gróf Bolza Pál alapította világhírű,több mint 100 éves "Pepi-kert". Ebben a varázslatos "tájképi" parkban évente több mint 80.000 látogató gyönyörködik. A fás növények mellett gyarapodik a terület egész élővilága, s az mind jobban temészetközelivé alakul. Közel száz épület, vasút- és hajómakett minden apró részletében kidolgozott mása megtalálható a Mini Magyarország makettparkban. A mini Balatonon és Dunán ringatózó vitorlások, gőzhajók, valamint a gombnyomásra megszólaló épületek mindenkinek különleges élményt jelentenek.


001042517_tiszakurt.jpg.jpg_orig

Tiszakürti Arborétum


KalandparkKalandpark

A Tiszakürti Arborétumban ( 5 km ) 2009 nyarán megnyitott, partnercégünk a Complex Training Kft által üzemeltetett kalandpark önálló programlehetőséget kínál mind a szálloda vendégei, mind az arborétumba látogató egyéni vendégek részére.Csoportos rendezvényeink outdoor programjának szerves részét képezi a kialakított magaslati kötélpálya és a közel 100 méter hosszú Canopi lecsúszópálya.A drótkötélpályán sziklamászó beülőben egy csigával csúsznak le a bátor jelentkezők.A csúszásnál nem kell kézzel kapaszkodni, mind az indítást, mind a fékezést szakképzett animátorok végzik.

A magaslati kötélpálya 3,5 m magasságban fák közötti akadályokat, " hidakat" tartalmaz.Az akadályok változatosak, különböző nehézségűek, a pályán nincs kötött útvonal, mindenki ügyességének, bátorságának megfelelő útvonalat választhat.A kötélpályázók az egész pályán alpintechnikai biztosítással ( beülő, sisak, hevederek ) mennek szakképzett animátorok felügyeletével, szükség esetén segítségével.

A kalandpark saját íjászpályáján a résztvevőknek megtanítjuk az íjászkodás alapszabályait, majd utána célbalövő versenyt rendezünk. Csoportok, céges rendezvények esetén testreszabott ajánlatokat, programokat állítunk össze.

Nyitvatartás: minden nap 9-18 óráig.


Outdoor

Partnercégünk szakképzett animátorai segítségével vállaljuk outdoor tréningek teljeskörű megszervezését és lebonyolítását. A természetben rejlő lehetőségek és kihívások kiaknázásával a résztvevők a programok során olyan játékos logikai, fizikai és extrém faladatokat teljesítenek, melyek közben erősödik a csapatszellem, javul a kommunikáció közöttük és képet kapnak saját maguk és társaik erősségeiről, gyengeségeiről, félelmeiről, mindeközben egy felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

Programjainkat minden esetben a megrendelő cég egyéni igényeihez igazítjuk.Tegye próbára saját és kollégái korlátait!

Kérje ajánlatunkat itt. (info@aqua-spa-hotel.hu)