Szolgáltatásaink

 1. étterem
 2. télikert
 3. drink-bár
 4. pool
 5. kerthelyiség
 6. szabadtéri grillsütő
 7. zárt parkoló
 8. strandröplabda-pálya
 9. játszótér
 10. kerékpárkölcsönzés
 11. programszervezés
 12. repülőtéri transzfer

Sporteszköz bérlése

Football labda 1 óra: 600 Ft
Strandröplabda 1 óra: 600 Ft
Tollasütő 2 óra: 500 Ft/pár
Asztalitenisz (nyár) 1 óra: 1 000 Ft
Kerékpár (férfi, női) kölcsönzéssel 1 nap: 2 500 Ft/db
1 óra: 500 Ft/db

Kozmetikai kezeléseink

                   

     BIO ARÓNIA MASSZÁZS  40perc    

Hatékony bevezető kezelés a Biola kezelések birodalmába. A tisztítást, peelingezést követően speciális arc- nyak- és  dekoltázsmasszázs következik, mely feltölti, hidratálja és tonizálja a bőrt.         A bioaktív hatóanyagok támogatják a bőr regenerálódását: az egészséges és fiatalos kisugárzást.     Tágult hajszáleres, érzékeny bőrű vendégeink számára is ajánljuk.

NATURISSIMO ILLATOS RÓZSA MASSZÁZS   35perc 

Valamennyi bőrtípusra alkalmazható illatos hidratáló kezelés. (Az aknés/pattanásos  bőrök kivételével.) A kezelés során alkalmazott rózsák, mint a kövirózsa, csipkerózsa,  pálmarózsa, damaszkuszi rózsa bőrtápláló, bőrpuhító, bioaktív anyagokat tartalmazó növények. A kezelés hatására a bőr felfrissül, üdévé válik.

NATURISSIMO CSIPKERÓZSA ARCTISZTÍTÓ KEZELÉS 

  90perc    

 

A kezelés középpontjában a kíméletes arctisztítás áll. A peelingezést, mélytisztítást követően a bőr természetes védekezőképességét támogatóan tonizálunk, majd masszázzsal kényeztetjük, ezután a nyugtatásra koncentrálunk.  A bioaktív hatóanyagokban gazdag kozmetikumoknak köszönhetően bőre ismét visszanyeri kiegyensúlyozott állapotát és egészséges kisugárzását.